ZuiverWonen Rijswijk: nu in verkoop!

Aan de rand van RijswijkBuiten, in het deelplan de Tuinen van Sion, zijn 10 kavels van ca. 375 – 580 m2 gereserveerd voor ZuiverWonen. Deze kavels zijn gelegen in een mooie groene omgeving omringd door water en natuur. Prijzen vanaf ca. € 810.000,- v.o.n.

Alle woningen in RijswijkBuiten kennen een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0 en ook de eerste nul-op-de-meter woningen zijn gerealiseerd. ZuiverWonen sluit hier perfect op aan.


RijswijkBuiten

RijswijkBuiten ligt ‘buiten’, maar wel op nabije afstand van het centrum van Rijswijk, het historische centrum van Delft, maar ook Den Haag en Rotterdam. Met een achtertuin van maar liefst 150 hectare heeft u een prachtig recreatiegebied op loopafstand waar de natuur in alle facetten samen komt.

 

Schrijf u nu in voor één van de kavels van ZuiverWonen RijswijkBuiten. Voor het inschrijfformulier en al uw overige vragen kunt u terecht bij het verkoopteam.

Evert Jan van de Haar (verkoopmanager VolkerWessels Vastgoed,
06 − 11 00 89 86)
Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, 015 – 212 52 88
Frisia Makelaars, 070 – 342 01 01

 

Zuinig Wonen

Zuinig op de natuur, voor uw portemonnee en bovenal zuinig op de toekomst. Want ZuiverWonen is ontwikkeld met minimale impact voor volgende generaties.

Rustig Wonen

Met ZuiverWonen geniet u van verregaande luxe en comfort. En dat terwijl u fors op uw energielasten bespaart en weet dat uw woning waardevast is. Op alle fronten een waardevolle investering en verantwoorde keuze.

Groene omgeving omringd door water en natuur

Zuiver Wonen

Leven op zonne-energie. ZuiverWonen bewijst dat het kan. Dit huis wekt doorgaans meer energie op dan het huishouden verbruikt.

Groen Wonen

Vrijstaand wonen, midden in het groen. Maar ook met natuurlijke grondstoffen en materialen en technieken die het milieu een handje helpen.